Höstens nio i topp filmnyheter

Det är på väg en hel del coola filmer och vi har gjort en lista på de mest intressanta av alla.

  9.Justice League

Denna gång får vi möta de enade superhjältarna Batman (Ben Affleck), The Flash (Ezra Miller), Cyborg (Ray Fisher), Wonder Woman (Gal Gadot) och Aquaman (Jason Momoa).I filmen så enar Batman superhjältarna året efter Supermans död,Batman, inspirerad av Supermans osjälviska drag, tror att en värre fiende kommer och att han nu måste ena Justice League!Efter 2016 fiaskot Batman v Superman och Suicide Squad så undrade jag om detta kunde bli nånting men sedan såg jag Patty Smith´s Wonder Woman och nu kan man undra.

Biopremiär 17 November.

Regi av Zack Snyder.

8.Tjuren Ferdinand

Alla vet om Kalle Ankas Jul, där tjuren Ferdinand dyker upp, och nu ska en långfilm komma kretsande runt den lugna tjuren själv.Med själva John Cena som Ferdinand skulle vi kunna förvänta oss en tjurfäktning och som vi alla trodde är det samma klassiska som på jul, i denna komedi så tappar Ferdinand bort sig när han misstas för en stor best och försöker sedan ta sig hem. Det verkar vara en bra komedi för barnfamiljer under julhelgen.

Biopremiär 22 december.

Regi av Carlos Saldanha (Blue Sky).

7.Murder on the Orient Express

Ännu en remake på Agatha Christie’s roman.  Ett mord sker och bland dem misstänkta finns mördaren som måste stoppas innan mördaren slår till igen! En klassiker tillbaka, värd att se. Bland rollerna finns det en märkvärdig grupp skådisar, Johnny Depp, Willem Dafoe, Daisy Ridley, Penélope Cruz och regissören själv Kenneth Branagh.

Regi av Kenneth Branagh.

Biopremiär 24 November.

6.Maze Runner: The Death Cure

Det efterlängtade avslutet av Maze Runner bok/filmserien. Världen kastades i kaos efter att sjukdomen som kallas ”Flamman” hade spridits och Thomas (Dylan O´Brien) och många andra tonåringar hade satts på test för att hitta en bot, men efter att ha blivit förråd och nästan dödad blir det svårt att lita på folk och Thomas ger sig ut för att hitta en kur själv. Bokserien var en trilogi som jag slukade snabbt men hittills har jag inte riktigt diggat filmerna, de går lite för långt bort ifrån boken, men om du inte har läst böckerna och gillar Science Fiction/Thrillers så är detta filmen för dig. Kaya Scodelario, Walton Goggins och Thomas Brodie-Sangster i övriga roller.

Regi av Wes Ball.

Biopremiär: 26 Januari.

5.The Man Who Invented Christmas

I denna film får vi se in i Charles Dickens (Dan Steven) liv tills dess att han skrev ”En Julsaga” i en biografi/komedi som höjer julstämningen. Vi har Christopher Plummer som den bittra Scrooge som vi möter i filmen och i övriga roller har vi Jonathan Pryce, Simon Callow och Miriam Margolyes. Detta verkar vara en trevlig julfilm att gå på i advent och en riktig humörhöjare.

Biopremiär 22 november.

Regi av Bharat Nalluri.

4.Black Panther

Efter FN bombningarna så återvänder T´Challa (Chadwick Boseman) till Wakanda efter att hans far dog i attacken, för att ta hans rättmätiga plats som kung. Längtar riktigt mycket efter denna film efter att ha sett T´Challa i Captain America Civil War eftersom detta verkar vara en mer originell filmidé eftersom Black Panther aldrig har haft en egen stor långfilm.

Biopremiär 14 februari.

Regi av Ryan Coogler.

3.Thor: Ragnarök

Thor (Chris Hemsworth) är tillbaka i den tredje delen av filmerna kretsade kring Thor, och denna gången är han fångad och tvingad att slåss i en gladiatormatch mot Hulken (Mark Ruffalo) själv. Filmen har jag redan sett och jag tyckte att den var fantastisk. Inte lika dramatisk som dem förra filmerna men en ny och duktig regissör med snygga effekter och otrolig roligt framträdande av Chris Hemsworth som Thor.

Biopremiär: Går redan.

Regi av Taika Waititi.

2.Coco

Musikern Miguel reder ut sin familjs förflutna förbud mot musik och går in i de dödas land. Nästa stora Disney-Pixar film, där vi följer med barnet Miguel på en musikalisk resa. En originell idé av Disney som definitivt kommer lyckas.

Regi av Lee Unkrich och Adrian Molina.

Biopremiär 2 februari.

1.Star Wars: The Last Jedi

Efter Star Wars: The Force Awakens (2015) fortsätter Rey (Daisy Ridley), Finn (John Boyega), Poe (Oscar Isaac), och Luke Skywalker (Mark Hamill) sin episka resa i åttonde delen av sagan. Star Wars sagan fortsätter och nu kommer den andra delen av den senaste trilogin och i denna del så tränas Rey för att bli en jedi och Finn för att bli en rebellkämpe för att tillsammans kunna besegra Kylo Ren och First Order. Denna film känner jag längtan för, den ser bara fantastisk ut!

Biopremiär 13 december.

Regi av Rian Johnson och (George Lucas).

 

Av: Sixten

Källa http://www.imdb.com/movies-coming-soon/?ref_=nv_mv_cs_4


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *